270 luifel voor 4x4 auto

270 luifel

Een compacte 270 graden luifel voor auto’s die garant staat voor gemak en snelheid tijdens het opzetten. De 270 graden luifel is in twee verschillende maten verkrijgbaar;

De 2,0 meter uitvoering kost € 349
De 2,5 meter uitvoering kost € 369

Vanaf €349 incl btw

Afhalen van de luifels is op afspraak mogelijk in Middelharnis. Als je wilt dat de luifel voor je auto verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houdt u rekening met ongeveer €25 voor Nederland, €35 voor België (voor een luifel)

Beschrijving 270 Graden Luifel voor auto’s:

Deze handige luifel kenmerkt zich door gemak en kwaliteit en het feit dat die 270 graden om de auto heen draait. De luifel bevindt zich aan de linkerzijkant van je auto en heeft alles wat je nodig hebt in één robuuste opbergzak.

Geen losse onderdelen maar lekker praktisch; open de zak, waaier de luifel uit, plaats de telescopische poten en stel ze in op de gewenste hoogte. Je hoeft dan alleen nog maar je stoel neer te zetten… en eventueel een bierblikje open te trekken.

Eenvoudige bevestiging van luifel

De luifel is gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde universele materialen op dakdragers of roofrack. De luifel wordt namelijk geleverd met twee universele montagebeugels met bouten en moeren waarmee de luifel in principe altijd past, ongeacht type dakrek of dakdragers.

Dankzij de aluminium rails die zich op de achterzijde van de luifel bevindt past het ook altijd in de lengterichting, universeel toepasbaar dus. De luifel is uit te breiden met een luxe ondertent, dit biedt enorm veel extra leefruimte zodat jij altijd comfortabel kunt genieten van de bescherming tegen zon, wind of regen. . . .  en je biertje  😉 

De 270 graden luifels voor je auto zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten. 

luifel voor 4x4 auto of camper
Luifel 270 graden voor auto
Luifel 270 graden