Daktent Hardtop 140

Daktent Hardtop 140

De daktent hardtop 140 is een robuuste daktent met aan alle vier zijden een ingang, inclusief vliegenhor voor alle comfort tijdens je trip.

Formaat  Daktent geopend 140×215 cm

Prijs Daktent 140 € 1.999 incl btw

Je kunt de daktent bekijken en afhalen bij onze showroom in Middelharnis, op Goerree-Overflakkee. Maar afhaling van de daktent kan eventueel ook in Arkel. Dat ligt bij Gorinchem, mooi centraal gelegen in Nederland.

Als je wilt dat de daktent als bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten van de daktenten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd  rekening met ongeveer €100 – 150 voor Nederland, €200 – 250 voor België (voor een daktent, luifels zijn goedkoper)

Beschrijving Daktent:

 

Deze ruime robuuste Hardtop daktent kenmerkt zich door ruimte, kwaliteit en de standaard accessoires. Feitelijk is dit model één van de beste daktenten die er op de markt leverbaar is. Deze daktent is daarom uitgeroepen tot beste daktent onder de 2.000 euro in een Duits consumentenonderzoek.

Door het box model is er in de daktent veel ruimte tijdens de overnachting.  Vervolgens kan de daktent snel terug gebracht worden naar een aerodynamisch pakket. Je beddegoed blijft dan gewoon op je autodak! Het luxe gevoel in de daktent wordt versterkt door de isolerende hemel. Het draagnet en opbergvakken om persoonlijke spullen en kleding tijdens de nacht op te bergen maken het comfort compleet.

De stevige sluitingen op de schalen van de daktent geven zekerheid tijdens het rijden, de dikke rip-stop wanden geven die zekerheid tijdens de nacht. De hanglamp en ventilatiegaten geven licht en lucht.

De daktent heeft aan 4 zijden een ingang, een extra brede regenluifel, bagagenet, schoenenzak en matras van 6cm dik. Daarnaast is de tent uit te breiden met een ondertent en speciale dakdragers voor je sup, zonne-paneel, kano of fiets. Daarnaast is er een optionele isolerende binnentent leverbaar. Dat is voor de die-hards onder ons die graag koude oorden en nachtvorst met hun daktent willen opzoeken. 😉 

De Hardtop 140 daktent voor je auto is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

 

daktent hardtop 140
daktent hardtop 140
hardtop 140 daktent
daktent hardtop 140 van breakfree daktenten
daktent 140 binnenzijde
4x4 auto met luifel en daktent
daktent
softtop daktent van breakfree