Daktent Softtop 190 Family

Daktent Softtop 190 Family

Een bijzonder ruime softtop daktent die groot genoeg is voor mar liefst twee volwassenen en twee kinderen! Dus de ideale daktent voor het complete gezin.

De daktent softtop 190 is een gunstig geprijsde inklapbare daktent met aan  drie zijden een 3-laag venster. Deze vensters bieden een mooi uitzicht en zijn tevens voorzien van hor en regenscherm voor optimaal comfort tijdens je autotrip. Aan de andere zijde van de daktent bevindt zich de ingang van de daktent. Deze is overdekt, dus altijd een droge instap voor het gehele gezin.

Formaat van daktent in geopende toestand: 140 x 220 cm

 Prijs van Daktent Softtop 190 family: € 1.499 incl btw

Je kunt de softtop daktent bekijken en afhalen bij onze showroom in Middelharnis, op Goerree-Overflakkee. Maar afhaling van de daktent kan eventueel ook in onderling overleg in Arkel. Dat ligt bij Gorinchem, dus mooi centraal gelegen in Nederland.

Als je wilt dat de daktent als bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten van de daktent zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd  rekening met ongeveer € 100 – 150 voor Nederland, en €200 – 250 voor België (voor een daktent, luifels zijn goedkoper)

Beschrijving van daktent:

 

Deze ruime sofftop daktent kenmerkt zich door extreem veel ruimte, kwaliteit en de standaard accessoires. Door het model van deze gezins-daktent heb je heel veel ruimte tijdens de overnachting. De daktent klap je de volgende ochtend vervolgens in om het terug te brengen naar een compact pakket inclusief je beddengoed op je autodak. Daarnaast is deze tent standaard uitgerust met een overdekte instap. De softtop daktent heeft een dikke pvc hoes die snel en gemakkelijk bevestigt wordt middels stevig klittenband. Dit geeft zekerheid tijdens het rijden. De dikke rip-stop wanden van de daktent bieden zekerheid tijdens de nacht.

De daktent heeft standaard een schoenenzak en matras van 3cm dik. Daarnaast is de tent uit te breiden met een optionele ondertent voor nog meer ruimte.

 

De softtop 190 family daktent voor je auto is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

Daktent Softtop 190 Family
daktent softtop familie daktenten