daktenten en Luifels van klanten

Filmpjes van daktenten

 

Showroom met daktenten en luifels

 

Bovenstaande fotos en films van daktenten en luifels geven wellicht al een goede eerste indruk van de daktenten en luifels van Breakfree. En vooral van de vrijheid die je ermee kunt ervaren. 

Mocht je echter een echte indruk willen opdoen van een daktent? Bezoek dan onze showroom in Middelharnis. Daar staan verschillende daktenten en luifels opgesteld. Je kunt de daktenten en luifels daar uitgebreid bekijken en erin gaan liggen om het gevoel van een daktent optimaal te kunnen beleven. Via het contactformulier kun je een afspraak maken voor een afspraak. En meestal staat onze eigen hobby daar ook geparkeerd. 😉 

En als je dan toch al op Goerree-Overflakkee bent, waai dan ook even lekker uit op het strand, geniet van de surfers op de brouwersdam, eet lokale mosselen of oesters en geniet van een wijntje of biertje in één van de vele strandtenten! 

De luifels en daktenten voor je auto zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

 

P.S. Jouw daktent of unieke foto ook op deze site?

Mocht je reeds een daktent of luifel bij Breakfree gekocht hebben, en je bezoekt daarmee een uniek plekje op onze aardbol? Mail ons dan een foto van dat moment, dan delen we je geluk met de rest van de wereld op deze website!

En als je tips hebt waar andere daktenters ook naartoe moeten, laat het ons dan ook weten, we hebben namelijk het plan om ooit een kaart te gaan maken met de mooiste plekjes van Europa zodat iedere daktent-reiziger op basis van al die mooie plekken zijn unieke reis kan plannen.

Neem daarvoor contact met ons op of stuur ons een mail.