hardtop 125 Daktent

Hardtop 125 daktent

De hardtop 125 daktent kenmerkt zich door de scharnierende werking van de schalen van de daktent. De bovenkant van de hardtop opent zich scharnierend naar boven. Deze robuuste daktent staat garant voor degelijkheid, gemak en snelheid tijdens je trip.

Formaat van geopende daktent is 125×200 cm

Prijs van deze daktent is € 1.449,- incl. btw

Je kunt de daktent afhalen bij Breakfree in Middelharnis, gelegen op het pittoreske Goerree-Overflakkee. Op afspraak kan die ook afgehaald worden in Arkel, bij Gorinchem, mooi gelegen in het midden van Nederland.

Maar als je wilt dat de daktent verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je specifieke verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen achteraf gefactureerd worden.

 

Houd rekening met ongeveer €100 – 150 voor Nederland, €200 – 250 voor België (voor een daktent, voor luifels is dat minder)

Beschrijving van hardtop 125 daktent:

Deze handige Hardtop daktent kenmerkt zich door gemak, kwaliteit en de standaard accessoires. Door het driehoek model is de tent zeer praktisch in gebruik en makkelijk terug te brengen naar een aerodynamisch pakket inclusief je beddegoed op je autodak.  De stevige sluitingen geven zekerheid tijdens het rijden, de dikke rip-stop wanden zekerheid tijdens de nacht.

De daktent heeft aan weerszijden een 3-laags ingang inclusief vliegenhor, een regenluifel aan de voorkant, bagagenet, schoenenzak en matras van 6cm dik. Daarnaast is de tent uit te breiden met speciale dakdragers voor je sup, zonne-paneel, kano of fiets.

De hardtop 125 daktent voor je auto is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

 

Daktent Breakfree 125