Ondertent 270 luifel

Ondertent voor 270 graden luifel

NIEUW Vanaf dit seizoen hebben we nu voor de 270 luifels nu ook bijpassende ondertenten. De ondertent 270 luifel vormt samen met de luifel een afsluitbare voortent. Dankzij deze ondertent kun je bij slecht weer gewoon lekker comfortabel kamperen.

De ondertenten hebben we in twee verschillende maten:
– Uitvoering ondertent voor 2,0 meter luifel € 279,-
– Uitvoering ondertent voor 2,5 meter luifel € 319,-

Prijzen ondertenten vanaf € 279  incl btw

Je kunt de daktenten, luifels en ondertenten bezichtigen en afhalen bij de showroom van Breakfree in Middelharnis. Dat ligt op het pittoreske Goerree-Overflakkee. Op afspraak kan dat ook afgehaald worden in Arkel, bij Gorinchem, mooi gelegen in het midden van Nederland.

Maar als je wilt dat de daktent of luifel verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je specifieke verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd rekening met ongeveer € 100 – 150 voor Nederland, € 200 – 250 voor België voor een daktent. Voor luifels en ondertenten is dat minder, namelijk € 25 en € 35.

Beschrijving ondertent:

De ondertent is aan de luifel bevestigd en heeft aan elke zijde een deur of raam. Deze bestaan uit 2 lagen, één muggenhor en één geheel afsluitbare laag. Middels een stevige klittenband laag wordt de ondertent aan de luifel bevestigd. Mooie hiervan is dat de ondertent  door loopt aan de binnenzijde van de tent, dus tegen de auto aan. Zo ontstaat dus een echte dichte tent, ideaal bij slecht weer.

De ondertent is zowel voor de luifel van 2 meter als 2,5 meter breed verkrijgbaar. Uiteraard wordt de ondertent compleet geleverd, dus met scheerlijnen en haringen. Zo wordt je luifel een comfortabele ruime leefruimte wanneer jij dat wilt!

 

De ondertent voor de 270 graden luifels voor je auto zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

ondertent voor luifel bij daktent
ondertent voor luifel bij daktent
Luifel voor auto ondertent
ondertent voor luifel bij daktent