Ondertent – Softtop 190 Family

Ondertent – Softtop 190 Family

De ondertent voor de Daktent Softtop 190 Family is een bijzonder ruime ondertent. De Softtop 190 is van zichzelf al erg groot maar met deze ondertent is het extreem groot. Deze ondertent geeft de grote daktent een zee aan extra ruimte.

Prijs van Ondertent Daktent Softtop 190 Family € 549,- incl btw

Je kunt de daktenten, luifels en ondertenten bezichtigen en afhalen bij de showroom van Breakfree in Middelharnis. Dat ligt op het pittoreske Goerree-Overflakkee. Op afspraak kan dat ook afgehaald worden in Arkel, bij Gorinchem, mooi gelegen in het midden van Nederland.

Maar als je wilt dat de daktent of luifel verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je specifieke verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

Houd rekening met ongeveer € 100 – 150 voor Nederland, € 200 – 250 voor België voor een daktent. Voor luifels en ondertenten is dat minder, namelijk € 25 en € 35.

 

Beschrijving:

De ondertent is aan de onderkant van de daktent bevestigd en heeft aan elke zijde een deur of raam. Deze bestaan uit 2 lagen, één muggenhor en één geheel afsluitbare laag. Middels een stevige klittenband laag wordt de ondertent aan de luifel bevestigd. Mooie hiervan is dat de ondertent  door loopt aan de binnenzijde van de tent, dus tegen de auto aan. Zo ontstaat dus een echte dichte tent, ideaal bij slecht weer.

Uiteraard wordt de ondertent compleet geleverd, dus met scheerlijnen en haringen. Zo wordt je daktent een comfortabele ruime leefruimte wanneer jij dat wilt!

De ondertent voor de daktent softtop 190 family is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

 

ondertent daktent
daktent familie softtop breakfree daktenten
daktent family 190 softtop