ondertent voor daktent – Hardtop 140

Ondertent voor daktent – hardtop 140

De ondertent voor de Daktent Hardtop 140 is een robuuste ondertent. Een zondertent is ideaal om extra leefruimte te rondom de daktent creëren. Deze ondertent heeft eigen tentstokken en vormt daarmee een mooie extra ruimte. Ideaal voor een wc, douche of hond.  

Prijs voor ondertent voor daktent hardtop 140 € 449 incl btw

Je kunt de ondertenten en de daktenten bezichtigen en afhalen bij de showroom van Breakfree in Middelharnis. Dat ligt op het Goerree-Overflakkee. Op afspraak kan dat ook afgehaald worden in Arkel, bij Gorinchem, mooi gelegen in het midden van Nederland.

Maar als je wilt dat de ondertent voor je daktent verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je specifieke verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd rekening met ongeveer € 100 – 150 voor Nederland, € 200 – 250 voor België voor een daktent. Voor luifels en ondertenten is dat minder, namelijk € 25 en € 35.

Beschrijving:

De ondertent van de daktent heeft eigen tentstokken en hangt als het ware aan de daktent. De ondertent van de daktent  en heeft aan elke zijde een deur of raam. Deze bestaan uit 2 lagen, één muggenhor en één geheel afsluitbare laag.

Maar let op: Op elke auto past een daktent maar niet op elke auto past een ondertent ! Het beste is om de hoogte van de auto te meten. Als deze hoogte meer is dan ca. 170 cm, van grond tot dakdragers, dan is een ondertent een mooie oplossing.

Uiteraard wordt de ondertent compleet geleverd, dus met scheerlijnen en haringen. Zo wordt je daktent een comfortabele ruime leefruimte wanneer jij dat wilt!

De ondertent voor de daktent hardtop 140 voor je auto is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

 

ondertent voor daktent van breakfree daktenten
ondertent voor daktent van breakfree daktenten