Rechte Luifel voor auto

Rechte Luifel voor auto

Een compacte rechte luifel voor je auto van Breakfree staat garant staat voor gemak en snelheid tijdens het opzetten. De rechte luifels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Dus er is altijd een rechte luifel verkrijgbaar die perfect bij jouw auto past.

Leverbare afmetingen rechte luifel voor auto:
2,0 x 2,0 meter € 229
2,5 x 2,5 meter € 249
3,0 x 3,0 meter € 329

Vanaf € 229 incl btw

Afhalen van de luifels is op afspraak mogelijk in Middelharnis op Goerree-Overflakkee. Afhalen in Arkel bij Gorinchem, in het midden van Nederland, is ook mogelijk. Als je wilt dat de luifel voor je auto verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook!

Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op. De verzendkosten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd rekening met ongeveer €25 voor Nederland, €35 voor België (voor een luifel)

Beschrijving Autoluifel

Deze handige luifel kenmerkt zich door gebruiksgemak en hoge kwaliteit en het feit dat de luifel zeer snel en eenvoudig op te zetten is. Eigenlijk bevat deze unieke rechte luifel alles wat je nodig hebt in één robuuste opbergzak.

Dus geen losse onderdelen maar lekker praktisch; open de zak, rol de luifel uit, klap de telescopische poten open en span de stevige aluminium stangen. Je hoeft dan alleen nog maar je stoel neer te zetten… en eventueel een bierblikje open te trekken.

Eenvoudige bevestiging van luifel

Dit type luifel is dus recht, en deze rechte luifel is gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde universele materialen op dakdragers of roofrack. De robuuste luifel wordt namelijk geleverd met twee universele montagebeugels met bouten en moeren waarmee de luifel in principe altijd past, ongeacht type dakrek of dakdragers.

Dankzij de aluminium rails die zich op de achterzijde van de luifel bevindt past het ook altijd in de lengterichting, universeel toepasbaar dus. Met de optionele zijwanden die aan de luifel bevestigd kunnen worden krijg je een extra zijkant of voorkant aan je luifel. Dit biedt enorm veel extra leefruimte zodat jij altijd comfortabel kunt genieten van de bescherming tegen zon, wind of regen. . . .  en je biertje  😉  

De rechte luifels voor je auto zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

rechte luifel voor auto
rechte luifel voor auto met zijwand
rechte luifel voor auto met zijwand
rechte luifel voor auto