Selecteer een pagina

Rechte Luifel

Rechte Luifel

Een compacte luifel die garant staat voor gemak en snelheid tijdens het opzetten. In 3 verschillende maten verkrijgbaar dus altijd 1 die bij jouw auto past.
Verkrijgbare maten:
2,0 x 2,0 € 229
2,5 x 2,5 € 249
3,0 x 3,0 € 329

Vanaf €229 incl btw

Als u wilt dat de bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als u hier uw verzoek noteert, dan nemen wij contact met u op. De verzendkosten zullen achteraf gefactureerd worden.

Houdt u rekening met ongeveer €100 – 150 voor Nederland, €200 – 250 voor België (voor een tent)

Beschrijving:

Deze handige luifel kenmerkt zich door gemak, kwaliteit en alles op 1 plek. De luifel bevindt zich aan de zijkant van je auto (jij mag kiezen welke kant) en heeft alles wat je nodig hebt in de opbergzak. Geen losse onderdelen maar lekker praktisch; open de zak, rol de luifel uit,  klap de liggers en de telescopische poten uit en stel ze in op de gewenste hoogte. Je hoeft dan alleen nog maar je stoel neer te zetten…

De luifel is aan gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde materialen op dakdragers of roofrack,  en uit te breiden met diverse extra’s zodat jij comfortabel kunt genieten van de bescherming tegen zon, wind of regen. Tot de mogelijkheden behoren zijwanden, een voorwand of een afsluitbare tent.