daktent Softtop 130

Daktent Softtop 130

De daktent softtop 130 is een gunstig geprijsde inklapbare daktent met aan twee zijden een 3-laags ingang. Deze inganen zijn tevens voorzien van hor en regenscherm voor optimaal comfort tijdens je autotrip.

Formaat van daktent in geopende toestand: 130 x 220 cm

Prijs van Softtop 130 daktent: € 1.149 incl btw

Je kunt de softtop daktent bekijken en afhalen bij onze showroom in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Maar afhaling van de daktent kan eventueel ook in Arkel. Dat ligt bij Gorinchem, mooi centraal gelegen in Nederland.

 

Als je wilt dat de daktent als bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten van de daktenten zullen dan achteraf gefactureerd worden.

 

Houd  rekening met ongeveer €100 – 150 voor Nederland, €200 – 250 voor België (voor een daktent, luifels zijn goedkoper)

Beschrijving:

Deze leuke softtop daktent kenmerkt zich door ruimte en kwaliteit. Door het model heb je relatief veel ruimte in de daktent. Na de overnachting in de daktent klap je deze om het zo terug te brengen naar een compact pakket inclusief je beddengoed op je autodak. 

De softtop daktent heeft een dikke pvc hoes die snel en gemakkelijk bevestigd wordt middels stevig klittenband. Dit geeft zekerheid tijdens het rijden met de daktent. De dikke rip-stop wanden van de daktent geven zekerheid tijdens een natte nacht.

De daktent heeft aan twee zijden een ingang, beide voorzien van muggenhor en comfortabele regenluifels, schoenenzak en matras van 3cm dik. 

De softtop 130 daktent voor je auto zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

daktent op aanhanger
daktent softtop 130