voorwand rechte luifel

Voorwand rechte luifel

Wil jij je rechte luifel voor je auto van Breakfree daktenten uitbreiden? Dat is heel makkelijk en eenvoudig! Breid je rechte luifel uit met de speciale voorwanden van Breakfree. De voorwand voor de rechte luifel biedt extra beschutting tegen regen en wind.

Bovendien kan de voorwand ook horizontaal geplaatst worden met behulp van twee tentstokken zodat je een gigantisch oppervlakte aan zonnescherm krijgt. Zo creëer je een enorm oppervlak met heel veel extra schaduw dat je beschermt tegen de felle zon. Dus veel ruimte om een lange biertafel in de schaduw te plaatsen 😉 

Prijs van voorwand voor rechte luifel: € 60 incl btw

Je kunt de luifels en voorwanden bekijken en afhalen bij onze showroom in Middelharnis, op Goerree-Overflakkee. Maar afhaling van de voorwand kan eventueel ook in Arkel. Dat ligt bij Gorinchem, mooi centraal gelegen in Nederland. 

 

Als je wilt dat de voorwand voor je luifel als bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! De voorwanden zijn doeken die je makkelijk kunt opvouwen tot een compact pakketje dus het kan simpel verstuurd worden. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten van de daktenten zullen dan achteraf gefactureerd worden, Houd  rekening met ongeveer €10 – 15 voor Nederland, €20 – 25 voor België (voor een daktent is dat een pallettransport, dus duurder)

Beschrijving Voorwand:

 

De voorwand voor je rechte luifel wordt bevestigd door middel van een pees die je in de voorkant van de aluminium luifel schuift. Met de bijgeleverde accessoires zoals haringen en scheerlijnen zet je de voorwand van de luifel vervolgens strak en zit je lekker onder de luifel bij je auto, goed beschermd tegen zon, wind en regen. Klaar voor je ideale autovakantie!

 

De voorwand voor je luifel voor je auto of camper is te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.

Voorwand rechte luifel
voorwand rechte luifel voor auto
voorwand rechte luifel voor auto