Zijwand rechte luifel

Zijwand rechte luifel

Wil jij je rechte luifel voor je auto van Breakfree daktenten uitbreiden? Dat is heel makkelijk en eenvoudig! Breid je rechte luifel uit met de speciale zijwanden van Breakfree. De zijwanden voor de rechte luifel biedt extra beschutting tegen regen en wind.

Bovendien kan een zijwand ook horizontaal geplaatst worden met behulp van twee tentstokken zodat je een gigantisch oppervlakte aan zonnescherm krijgt. Zo creëer je een enorm oppervlak met heel veel extra schaduw dat je beschermt tegen de felle zon. Dus veel ruimte om een lange biertafel in de schaduw te plaatsen 😉 

De zijwanden beschermen je dus tegen regen, wind of zon wanneer jij dat wilt. Er zijn 2 maten zijwanden verkrijgbaar:
– Zijwand van 2 meter breed € 50,-
– Zijwand van 2,5 meter breed € 60,-

Prijs van zijwand voor rechte luifel, vanaf € 50 incl btw

 
Je kunt de luifels en zijwanden bekijken en afhalen bij onze showroom in Middelharnis, op Goerree-Overflakkee. Maar afhaling van de zijwand kan eventueel ook in Arkel. Dat ligt bij Gorinchem, mooi centraal gelegen in Nederland. 

 

Als je wilt dat de zijwand voor je luifel als bestelling verstuurd wordt, dan kan dat natuurlijk ook! De zijwanden zijn doeken die je makkelijk kunt opvouwen tot een compact pakketje dus het kan simpel verstuurd worden. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een opmerking achter te laten. Als je hier je verzoek noteert, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten van de zijwanden zullen dan achteraf gefactureerd worden, Houd  rekening met ongeveer €10 – 15 voor Nederland, €20 – 25 voor België (voor een daktent is dat een pallettransport, dus duurder)

Beschrijving Zijwand:

De zijwand voor je rechte luifel wordt bevestigd door middel bindtouwtjes die je aan de horizontale aluminium stokken van de luifel vast bindt. Met de bijgeleverde accessoires zoals haringen en scheerlijnen zet je de zijwand van de luifel vervolgens strak en zit je lekker onder de luifel bij je auto, goed beschermd tegen zon, wind en regen. Klaar voor je ideale autovakantie! De luifelzijwanden beschermen je dus tegen regen, wind of zon wanneer jij dat wilt. Er zijn twee maten verkrijgbaar.

De zijwanden voor de luifel voor je auto of camper zijn te bestellen in de daktent-shop van Breakfree daktenten.